ONze

Collageen Booster
LED-therapie

Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij Novaoase – ongeëvenaarde service van wereldklasse.

Collageen Booster
LED-therapie

De werking van LED-therapie met de Collageen Booster is nog niet zo bekend. Het is echter een bewezen krachtige behandeling als het gaat om huidverjonging en huidverbetering. De Collageen Booster-lamp waarmee NovaOase werkt is de originele Collageen Booster. Het is een medisch gecertificeerd apparaat gemaakt in Duitsland. LED-therapie met de Collageen Booster is niet te vergelijken met andere soorten lichttherapie. Het werkt vele malen sterker, omdat de Collageen Booster als enige een gepatenteerd waterfilter bevat en tot 1400 nanometer de huid in straalt. Het is een veilige en natuurlijke methode om het collageen in de huid te activeren en op te bouwen. De huid heeft daarna geen hersteltijd nodig. Bovendien is het een heerlijke relaxte en pijnloze behandeling. Met een beetje fantasie waant u zich op een zonnig tropisch eiland, maar dan met stralingen die wel goed zijn voor uw huid.

Vanaf €30

Hoe werkt Collageen Booster LED-therapie

Tussen het twintigste en dertigste levensjaar wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid steeds minder. De huid verslapt en er ontstaan steeds meer lijntjes en rimpels. De veroudering ontstaat in de kern van de cel. Daarom moet daar begonnen worden met het herstel. De Collageen Booster werkt van binnenuit, dus u heeft na de behandeling (in tegenstelling tot de meeste peelings) ook geen last van roodheid of vervelling. Zonlicht veroudert de huid en veroorzaakt rimpels. Daarom moet de huid altijd goed ingesmeerd worden met een hoge Sun Protection Factor. Ook zonnebanken hebben veel UVA- en UVB- stralingen waarbij de huid wel mooi bruin wordt, maar ook snel veroudert. Bij Collageen Booster- lichttherapie is dat niet het geval. Het is veilig, niet schadelijk en juist goed voor de huid. Dit komt omdat de Collageen Booster-lamp geen UVA- en UVB-stralingen bevat. De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van zonnestralen. Dit is belangrijk, omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijk de lichtdeeltjes kunnen opnemen. Hoe dieper en intenser, hoe beter het verjongingsproces geactiveerd kan worden. Zo wordt het verouderingsproces afgeremd.

Wat doet Collageen Booster LED-therapie in de huid?

  • Het Collageen Booster-licht bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor meer zuurstof en hydratatie. Nog belangrijker is dat het vooral de collageencellen (huidfibroblasten) stimuleert tot een natuurlijke toename (tot wel 500%) van de collageenproductie. De huidstructuur verbetert daardoor zichtbaar. 
  • De specifieke combinatie van Infrarood en rood licht, activeert alle cellen in alle lagen van uw huid en zorgt zo voor huidherstel en regeneratie. Rimpels en lijntjes worden minder zichtbaar. 
  • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige wijze de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid wordt steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie. 
  • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en de natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd. De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de partiële zuurstofdruk, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.

NovaOase werkt met drie verschillende kleurfilters

  • Oranje: voor maximale doorbloeding
  • Rood: speciaal kleurfilter voor maximale collageenproductie
  • Blauw: tegen acne, heeft een desinfecterende en antibacteriële werking Zie voor meer informatie over blauw licht onze acnebehandelingen.
 
Een schoonheidsbehandeling is niet compleet zonder de Collageen Booster LED-therapie, dus eindigen we alle
huidverbeteringsbehandelingen vanaf 60 minuten met deze lichttherapie.

Tarieven (alleen lichttherapie)
20 minuten €30
30 minuten €40
Vanaf €30
bij novaoase

Ontketen uw innerlijke schoonheid

Verken de grenzen van schoonheid en laat uw ware pracht stralen – Novaoase helpt u uw innerlijke schoonheid te ontketenen.

Waar wacht je op?

Maak een afspraak

De schoonheidssalon in hartje Amsterdam die luxe behandelingen op maat biedt. Houd er rekening mee dat we alleen op afspraken accepteren, zodat u onze onverdeelde aandacht en zorg krijgt.

Onze locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054 BR Amsterdam

Openingtijden

Ma-Vr: 7am-11pm
Za-Zo: 7am-11pm

Contact

WhatsApp/Tel: +31624889058
Email: novaoase@gmail.com