ONze

Junior huidverbeteringsbehandeling

Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij NovaOase

Wat is een junior huidverbeterings behandeling?

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialist in opleiding, een junior. Zij hebben minimaal een jaar stage gelopen bij NovaOase en zitten in hun laatste leerjaar. 

NovaOase is al zeven jaar een vakleerbedrijf voor schoonheidsspecialisten in opleiding. Tijdens de behandeling is er altijd een gediplomeerd schoonheidsspecialist in het pand aanwezig voor eventuele vragen. De schoonheidsspecialisten in opleiding werken volgens de nieuwste richtlijnen en nieuwste ontwikkelingen. Deze behandelingen zijn er voor mannen en vrouwen en worden met dezelfde Medex- en Chi-producten uitgevoerd. Ook wordt er gewerkt met ultrasound, dieptereiniging, peelings en Collageen Booster-lichttherapie. Desgewenst kunnen wimpers en/of wenkbrauwen worden geverfd zonder bijkomende kosten. Laat uw huid verbeteren en verwennen en geniet van een heerlijke gelaatsmassage. 

De schoonheidsspecialisten in opleiding vinden het fantastisch om zelf klanten te ontvangen en zien u graag in de salon verschijnen. Voor u als klant heeft het als voordeel dat de behandelingen voordeliger geprijsd zijn. 

Op dit moment werken er 3 junior schoonheidsspecialistes zelfstandig:

Luna: maandagavond en dinsdagavond vanaf 20.00 uur

Kelly: dinsdag en woensdag van 9.00-16.00 uur

Mila voor elektrisch ontharen: woensdag 9.00-17.00 uur

Vanaf €35

Tarieven

Huidverbeteringsbehandeling 1 (45minuten)

€ 35 

reiniging, onzuiverheden verwijderen, deep cleansing, biologische peeling, gelaatsmassage, ultrasound met aangepast serum, collageen masker.


Huidverbeteringsbehandeling 2 (60minuten)

€ 50 

(extra’s: Collageen Booster-lichttherapie 10 minuten).


Huidverbeteringsbehandeling 3 (75minuten)

€60 

(extra’s: fruitzuur 10%, kopje koffie of thee, ranimee masker, Collageen Booster-lichttherapie 15 minuten).


Huidverbeteringsbehandeling 4 (90minuten)

€ 75 

(extra’s: fruitzuur 10% met repair kruiden, kopje koffie of thee, ranimee masker, extra lange gelaatsmassage, Collageen Booster-lichttherapie 30 minuten).


bij novaoase

Ontketen uw innerlijke schoonheid

Verken de grenzen van schoonheid en laat uw ware pracht stralen – Novaoase helpt u uw innerlijke schoonheid te ontketenen.

Waar wacht je op?

Maak een afspraak

De schoonheidssalon in hartje Amsterdam die luxe behandelingen op maat biedt. Houd er rekening mee dat we alleen op afspraken accepteren, zodat u onze onverdeelde aandacht en zorg krijgt.

Onze locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054 BR Amsterdam

Openingtijden

Ma-Vr: 7am-11pm
Za-Zo: 7am-11pm

Contact

WhatsApp/Tel: +31624889058
Email: novaoase@gmail.com