ONze

Huidverbeteringsbehandeling voor vrouwen

Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij Novaoase – ongeëvenaarde service!

Wat houdt een huidverbeteringsbehandeling voor vrouwen in?

Bij een huidverbeteringsbehandeling op maat wordt er voorafgaand aan de behandeling eerst een huidanalyse gedaan. Hierbij worden alle factoren die mogelijk invloed hebben op de conditie van de huid aandachtig bekeken. Zo kunnen bijvoorbeeld voeding, blootstelling aan zonlicht en het gebruik van cosmetica bepalend zijn voor de staat van de huid. Er kan zo nodig met een dermascoop gekeken worden naar huidoneffenheden of mogelijk verdachte plekjes. Daarna wordt gekeken welke behandelingen en producten het beste passen bij uw huid. Onze huidverbeteringsbehandeling is altijd uniek, omdat iedere huid een andere, specifieke aanpak vereist. Wij kijken wat voor u de beste behandelkeuzes zijn.   

 

Vanaf €55

Behandeling in stappen

– We beginnen de behandeling met een huidanalyse. 

– Daarna volgt een huidreiniging met Medex lait hydermios. Dit is een zachte reinigingsmelk met olie en natuurlijke ingrediënten, waaronder kamille. 

– Naast het epileren van de wenkbrauwen kunnen wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd, gevolgd door een reiniging met Medex deep cleansing. Daarmee wordt de huid diep gereinigd en de poriën schoongemaakt. De Medex deep cleansing is verrijkt met kamille-extract en zuivere zee-alg. 

– Daarna volgt een biologische peeling met Chi 100% cec touch of roses. Deze peeling heeft diverse zuivere ingrediënten die een mooi en verbeterend effect hebben op de huidconditie. De peeling verwijdert dode huidcellen, brengt het vochtgehalte op peil, verdunt de hoornlaag waardoor de productie van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. U krijgt minder last van verstopte poriën en het zorgt voor een schone, frisse en een heerlijk zachte huid. 

– Met Medex vitamine C 30% gestabiliseerd serum profiteert uw huid maximaal van de anti-oxidatieve werking. Ook beschermt vitamine C tegen huidveroudering, vermindert puistjes en onzuiverheden, versterkt collageen aanmaak, vermindert pigmentvlekken en roodheid in de huid en verstevigt de huid. De vitamine C wordt vervolgens met ultrasound therapie dieper in de huidcellagen gebracht. Dat komt door de hoogfrequente geluidsgolven die de huid binnendringen. Een verslapte huid kan met deze behandeling iets verstevigen. (Zie voor verdere informatie onze ultrasound behandeling.) 

– De Collageen Booster-lichttherapie die volgt activeert de fibroblasten voor aanmaak collageen. (Zie voor verdere informatie onze Collageen Booster-behandeling.) 

– NovaOase eindigt de huidverbeteringsbehandeling met het aanbrengen van een Medex transparent collagen mask. Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie, volle en strakke huid. De werking van dit masker zal de rest van de dag en nacht doorgaan. 

Eventuele Extra’s 

Microdermabrasie Microdermabrasie (het woord zegt het al, micro = klein, derm = huid en brasie = afslijpen) is een krachtige peeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden. Dit komt doordat de huid vacuüm wordt gezogen en er tegelijkertijd fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Dit is goed voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt ervoor dat de levende cellaag kan groeien. De huid krijgt hierdoor een betere doorbloeding en rimpels worden van binnenuit opgevuld. 

Medex a-hycid 10% fruitzuurpeeling Deze peeling bevat in de natuur voorkomende fruitzuren, die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleren. De fruitzuur verweekt de dode huidcellen waarna de huid veilig kan worden gepeeld. Het eindresultaat is een mooie, zachte en gladde huid. Medex Bio peeling, Herbs Repair therapie Aan het fruitzuurmasker kunnen wij Medex herbs repair therapy toevoegen. Deze hoogwaardige gesteriliseerde kruiden (de Bio Peeling) geven de huid een boost en een verbetering bij roodheid, jeukerigheid en een vochtarme huid. 

Medex Ranimee masker Dit is een sterk vitaliserend masker dat de doorbloeding van de huid sterk bevordert. Onderschat dit crèmemasker niet, want de huid kan rood worden. Dit effect willen we juist bereiken. Het warmte-effect zorgt voor extra penetratie van de werkzame stoffen in de huid. Het aanbrengen van dit masker is tevens een heerlijke gelaatsmassage. 

Medex acti-Hyaluron face masker Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egale en mooie huid. Dit vliesmasker brengen wij aan met ultrasound, zodat de hyaluronzuur dieper in de huid komt.

Enkele advies producten voor thuis

Microvezel washandjes voor verwijderen make-up 5 stuks                  € 10,00 

Medex anti-oxidant prepare foam 100 ml                                                        € 25,20 

Medex lotion hydermios 120 ml                                                                             € 29,20 

Medex dagcrème (aangepast op huidtype) 50 ml                                         € 38,40 

Medex nachtcrème (aangepast op huidtype) 50 ml                                    € 39,00 – € 44,90 

Medex Vitamine C 30% gestabiliseerd serum 20 ml                                  € 65,60 

Medex Pro-vitamine A highly serum 20 ml                                                      € 65,60 

Medex Vital Recover K 100 ml                                                                                € 71,00 

Medex sun high protecting SPF 30 of SPF 50                                                 € 28,60 – € 34,50

 

Te koop in onze webshop!

Tarieven huidverbeteringsbehandelingen vrouwen

Behandeling 1 (45 minuten) 

€ 65 

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, deep cleansing, biologische peeling, gelaatsmassage, ultrasound met aangepast serum, collageen masker. 

Behandeling 2 (60 minuten)

€ 75 

(extra’s: microdermabrasie, Collageen Booster-lichttherapie 10 minuten). 

Behandeling 3 (75 minuten) 

€ 90 

(extra’s: microdermabrasie, fruitzuur 10%, kopje koffie of thee, ranimee masker, Collageen Booster-lichttherapie 15 minuten). 

Behandeling 4 (90 minuten)

€ 110

(extra’s: microdermabrasie, fruitzuur 10% met repair kruiden, kopje koffie of thee, ranimee masker, extra lange gelaatsmassage, Collageen Booster-lichttherapie 30 minuten). 

Behandeling 5 (90 minuten) 

€ 130 

(extra’s: microdermabrasie, fruitzuur 10% met repair kruiden, kopje koffie of thee, ranimee masker, hyaluron masker met ultrasound, Collageen Booster-lichttherapie 20 minuten).

Vanaf €55
bij novaoase

Ontketen uw innerlijke schoonheid

Verken de grenzen van schoonheid en laat uw ware pracht stralen – Novaoase helpt u uw innerlijke schoonheid te ontketenen.

Waar wacht je op?

Maak een afspraak

De schoonheidssalon in hartje Amsterdam die luxe behandelingen op maat biedt. Houd er rekening mee dat we alleen op afspraken accepteren, zodat u onze onverdeelde aandacht en zorg krijgt.

Onze locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054 BR Amsterdam

Openingtijden

Ma-Vr: 7am-11pm
Za-Zo: 7am-11pm

Contact

WhatsApp/Tel: +31624889058
Email: novaoase@gmail.com