ONze

Mannen treatment

Ontdek de ultieme schoonheidservaring bij Novaoase 

Wat houdt mannen treatment in?

Deze behandeling is speciaal gericht op de mannenhuid. De behandeling wordt uitgevoerd met hoogwaardige en 100% natuurlijke producten van Medex en Chi. De producten zijn gericht op het zuiveren, verbeteren, verjongen, hydrateren en vernieuwen van de huid.De behandeling start met een huidanalyse. Daarna overleggen we samen wat het beste is voor uw huid en is er gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen. In overleg kunnen er oneffenheden worden verwijderd, zoals ingegroeide haren, fibromen of gerstekorrels. Daarbij werken we altijd met steriele naaldjes. Ook kunnen de wenkbrauwen worden bijgewerkt. Wilt u een kopje koffie of thee? Dat kan tijdens het inwerken van het fruitzuur. Uiteraard worden serums en producten gebruikt die aansluiten bij uw huidtype.

Vanaf €55

Behandeling in stappen

De huid wordt gereinigd met Medex cleansing gel for men. 

Eventuele onzuiverheden worden verwijderd, gevolgd door een reiniging met Medex deep cleansing. 

Daarmee wordt de huid diep gereinigd en de poriën schoongemaakt. De Medex deep cleansing is verrijkt met kamille-extract en zuivere zee-alg. 

Daarna volgt een biologische peeling met Chi 100% cec touch of wood. Deze peeling heeft diverse zuivere ingrediënten die een mooi en verbeterend effect hebben op de huidconditie. De peeling verwijdert dode huidcellen, brengt het vochtgehalte op peil, verdunt de hoornlaag waardoor de productie van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Door deze peeling kunnen haartjes minder snel ingroeien en u krijgt minder last van verstopte poriën. 

Met Medex vitamine C serum profiteert uw huid maximaal van de anti-oxidatieve werking. Ook beschermt vitamine C tegen huidveroudering, vermindert puistjes en onzuiverheden, versterkt collageen aanmaak, vermindert pigmentvlekken en roodheid in de huid en verstevigt de huid. 

De vitamine C wordt vervolgens met ultrasound therapie dieper in de huidcellagen gebracht. Dat komt door de hoogfrequente geluidsgolven die de huid binnendringen. Een verslapte huid kan met deze behandeling iets verstevigen. (Zie voor verdere informatie onze ultrasound behandeling.) 

De Collageen Booster-lichttherapie die volgt activeert de fibroblasten voor aanmaak collageen. (Zie voor verdere informatie onze Collageen Booster-behandeling.) 

NovaOase eindigt de huidverbeteringsbehandeling met het aanbrengen van een Medex transparent collagen mask. Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie, volle en strakke huid. De werking van dit masker zal de rest van de dag en nacht doorgaan. 

Eventuele extra's

-Microdermabrasie Microdermabrasie (het woord zegt het al, micro = klein, derm = huid en brasie = afslijpen) is een krachtige peeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden. Dit komt doordat de huid vacuüm wordt gezogen en er tegelijkertijd fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Dit is goed voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt ervoor dat de levende cellaag kan groeien. De huid krijgt hierdoor een betere doorbloeding en rimpels worden van binnenuit opgevuld.  

-Medex a-hycid 10% fruitzuurpeeling Deze peeling bevat in de natuur voorkomende fruitzuren, die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid stimuleren. De fruitzuur verweekt de dode huidcellen waarna de huid veilig kan worden gepeeld. Het eindresultaat is een mooie, zachte en gladde huid. Medex Bio peeling, Herbs Repair therapie Aan het fruitzuurmasker kunnen wij Medex herbs repair therapy toevoegen. Deze hoogwaardige gesteriliseerde kruiden (de Bio Peeling) geven de huid een boost en een verbetering bij roodheid, jeukerigheid en een vochtarme huid. 

-Medex Ranimee masker Dit is een sterk vitaliserend masker dat de doorbloeding van de huid sterk bevordert. Onderschat dit crèmemasker niet, want de huid kan rood worden. Dit effect willen we juist bereiken. Het warmte-effect zorgt voor extra penetratie van de werkzame stoffen in de huid. Het aanbrengen van dit masker is tevens een heerlijke gelaatsmassage.– Medex acti-Hyaluron face masker Dit masker stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egale en mooie huid. Dit vliesmasker brengen wij aan met ultrasound, zodat de hyaluronzuur dieper in de huid komt. 

Enkele adviesproducten voor thuis:

  • Medex cleansing gel for men                                                        € 25,20 
  • Medex after shave balsam for men                                           € 38,70 
  • Medex dagcrème (aangepast op huidtype)                          € 38,40 
  • Medex nachtcrème (aangepast op huidtype)                      € 39,00-46,50 
  • Medex serum A, C of E (aangepast op huidtype)               € 65,60 
  • Medex sun high protecting SPF 30 of SPF 50                     € 28,60 of € 34,50 
Te koop in onze webshop!

Tarieven

Treatment 1 (45 minuten)

€ 55 

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, deep cleansing, biologische peeling,gelaatmassage, ultrasound met aangepast serum, collageen masker. 

Treatment 2 (60 minuten) 

€ 65 

(extra’s: microdermabrasie, Collageen Booster-lichttherapie van 10 minuten). 

Treatment 3 (75 minuten) 

€ 80 

(extra’s: microdermabrasie, fruitzuur 10%, kopje koffie of thee, ranimee masker, Collageen Booster-lichttherapie 15 minuten). 

Treatment 4 (90 minuten) 

€ 120 

(extra’s: microdermabrasie, fruitzuur 10% met repair kruiden, kopje koffie of thee, ranimee masker, hyaluron masker met ultrasound, Collageen Booster-lichttherapie 20 minuten).

Vanaf €55
bij novaoase

Ontketen uw innerlijke schoonheid

Verken de grenzen van schoonheid en laat uw ware pracht stralen – Novaoase helpt u uw innerlijke schoonheid te ontketenen.

Waar wacht je op?

Maak een afspraak

De schoonheidssalon in hartje Amsterdam die luxe behandelingen op maat biedt. Houd er rekening mee dat we alleen op afspraken werken, zodat u onze onverdeelde aandacht en zorg krijgt

Onze locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 22F
1054 BR Amsterdam

Openingtijden

Ma-Vr: 7am-11pm
Za-Zo: 7am-11pm

Contact

WhatsApp/Tel: +31624889058
Email: novaoase@gmail.com